ANKARA / MAMAK - Ahmet Hızal İlkokulu

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantımızı 05.02.2024 Tarihinde gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz kantin ihalesi 30 Ocak 2024 Salı günü yapılmıştır. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Ock

Okulumuz Ocak Ayı Örnek Öğrencilerimize Belgeleri Verildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında başarılı olan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Sn. Banu Önder tarafından belgeleri verildi.

Ahmet Hızal İlkokulu’nda karne hazırlıklıkları

Ara

Okulum Temiz Belgemiz yenilendi....

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi (Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması Duyurusu)

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Hazırlanan Afişler Okul Panolarımızda Sergileniyor.

Ara

Çalışmalarından dolayı başta Özgür Sulan öğretmenimiz olmak üzere tüm değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Afiş ve Cümle Yarışmasında çalışmalar komisyonumuz tarafından incelendi.